Klassiekerweekend Ameland 2013

Datum: 19 – 21 april 2013

Klassieke auto's rijden over de dijk van Ameland
Genieten op de dijk van Ameland van het Klassieker Weekend

Honderd klassieke auto’s die gebouwd zijn tussen 1948 en 1977 kunnen deelnemen aan het Klassiekerweekend Ameland. Het evenement begint op vrijdagavond met een ontvangst en inschrijving. Op zaterdagmorgen gaat de oriëntatierit van start. Tijdens deze rit zijn er een aantal opdrachten, is er een leuke activiteit en is er tijd voor koffie, lunch etc.

De tocht eindigt ’s middags om +/- 15.00 uur in het centrum van Nes waar u muzikaal wordt onthaald. Onder het genot van een drankje kunt u nog even of nog lang gezellig napraten.
Zaterdagavond is er een buffet met na afloop muziek. Tijdens dit buffet worden de winnaars bekend gemaakt van de prijsvraag die tijdens de tocht moet worden gemaakt, Op zondag is er geen programma, maar heeft u alle tijd om van Ameland te genieten. Misschien kiest u dan wel voor een fietstocht door de duinen of voor een fikse strandwandeling!

Meedoen aan het klassiekerweekend kan wanneer u in het bezit bent van een klassieke auto gebouwd tussen 1948 en 1977.
Interesse? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres en e-mail-adres aan email hidden; JavaScript is required, dan ontvangt u januari 2013 vrijblijvend meer informatie over het programma, de verschillende deelnamemogelijkheden en inschrijfformulieren..